Mimari Proje Ii Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine! Teslim Hk.

18/12/2018 17:33:24 - 18/12/2018 17:33:24 - 21927 Okunma

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

MİMARLIK FAKÜLTESİ – MİMARLIK BÖLÜMÜ

2018-2019 GÜZ YARIYILI

MİMARİ PROJE II DERSİ FİNAL TESLİMİ

ÖĞRETİM ELEMANLARI

DR. ÖĞR. Ü. GÜLCAN YELER (KOORDİNATÖR)

DR. ÖĞR. Ü. SONER YELER

DR. ÖĞR. Ü. GÖKHAN UMAROĞULLARI

ARŞ. GÖR. MURAT BERK EVREN

Y.MİMAR MÜMTAZ AKIN

FİNAL TESLİMİNDE İSTENENLER LİSTESİ

• SUNUM POSTERİ (Sadece konsept ve ekolojik tasarıma ait kararlar; grafik, diyagram, şema ve 3 boyutlu görseller ile desteklenerek serbest düzende hazırlanacaktır.)

• 1/500 VAZİYET PLANI VE SİLÜETLERİ (Koru ile ilişki ifade edilecektir.)

• 1/200 KAT PLANLARI (Yakın çevre düzenlemeli olup ölçü verilmeyecektir.)

• 1/200 KESİTLER (En az 2 adet olup, çevre düzenine ve ekolojik tasarıma ait kararlara yer verilecektir.)

• 1/200 GÖRÜNÜŞLER (4 adet olup, çevre düzenine ve ekolojik tasarıma ait kararlara yer verilecektir.)

• 1/200 MAKET (Tüm proje alanını, yakın çevresini ve kısmi olarak koruyu da kapsayacak şekilde çevre düzenlemeli olarak yapılacaktır.)

NOTLAR

• Sunum posteri ve proje paftaları, en fazla 3 adet olmak üzere,  70x100 cm. boyutlarında antetli olarak hazırlanmış aydınger kağıda, tümü yatay ya da tümü düşey olarak düzenlenecektir.
  • Tüm paftaların A3 boyutuna küçültülmüş kopyaları basılı olarak teslim edilecek, ayrıca tüm paftalar ayrı ayrı MP2_2019GÜZ_FİNAL_AD_AD_SOYAD_PAFTANO isimlendirme formatında .pdf uzantısı ile her bir pafta 1 mb. dosya boyutunu aşmamak üzere klumimarlik@gmail.com adresine e-posta olarak gönderilecektir. Farklı formatlar (.rar .bmp .tiff .jpeg) kabul edilmeyecektir.
  • Teslim listesinde yer alan tüm çalışmalar, istenen düzen içerisinde aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatte Arş. Gör. Murat Berk Evren’e imza karşılığında teslim edilecektir.  Teslim tarih, yer ve saatine uymayanların projeleri kabul edilmeyecektir.

TESLİM TARİHİ: 17 OCAK 2019 PERŞEMBE GÜNÜ

TESLİM YERİ: 219 NOLU DERSLİK