Başka Üniversitede Yaz Okulu Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

19/06/2019 12:27:29 - 26/06/2019 12:27:29 - 19524 Okunma

Başka bir Üniversite'de yaz okuluna başvurmak isteyen öğrencilerimiz için matbu belgeye yukarıdaki öğrenci sekmesi altındaki formlar kısmından ulaşabilirler.

*Matbu form'un en altında yer alan yaz okul alma ile ilgili koşulları dikkatle okumaları gerekmektedir.

* 05 Ekim 2017 tarihli ve 84 sayılı Senato Toplantısı'nda alınan karar gereği ; "Üniversitemiz öğrencilerinin kayıtlı oldukları programın, yerleştikleri yılki taban puanına eşit veya daha yüksek puanlı programın bulunduğu  bir yükseköğretim kurumunun yaz öğretiminde ders alabilirler" .

Yaz okulu almak istediğiniz üniversitenin ilgili bölümünün yerleştiğiniz yılki taban puanına eşit yada daha yüksek olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

*Yaz okulu için başvurduğunuz üniversitenin bilgilerini forma işleyip, yaz okulunda almak istediğiniz dersin "ONAYLI ders içerikleri" ile beraber Bölüm Başkanınıza onaylatmanız ve ardından öğrenci işleri birimimize teslim etmeniz gerekmektedir.

*Bölüm başkanı tarafından onaylı yaz okulu formunu öğrenci işlerine teslim etmeyen öğrencilerin yaşayacağı mağduriyetlerden Fakültemiz sorumlu değildir.

yaz okulu klu mimarlık klu yaz okulu