Ders Kayıt İşlemleri 2019-2020 Bahar Yarıyılı

03/01/2020 12:41:30 - 19/01/2020 12:41:30 - 2995 Okunma

Ders Kayıt Süresi:

*Ders kaydı ve danışman onay işlemleri 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders Kayıt Formalarının Teslimi:

*Ders kaydı danışman tarafından onaylanan öğrenci, üç adet ders kayıt formunun çıktısını imzalayıp danışmanına teslim ettiği takdirde ders kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır.

Ders Ekleme ve Çıkarma İşlemleri:

*Çakışan derslerle ilgili olarak ders ekleme ve çıkarma süreci için 27-29 Ocak 2020 tarihleri belirlenmiştir. Danışmanınız ile görüşerek ders kaydınızda gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.

Mazeretli Ders Kayıt Süresi:

*Mazeretli ders kayıtları için, “Mazeretli Ders Kayıt” dilekçesi ('Anasayfada yer alan "Öğreci Matbu Formları" kısmında yer almaktadır.')  ile mazeretini haklı ve geçerli kılacak olan belgeleri, Öğrenci İşleri Bürosuna 27 Ocak-3 Şubat 2020 tarihleri arasında verilmesi gerekmektedir.

Harç Yatırması Gerekenler:

*2019-2020 Akademik yılı güz döneminde mezun olamayan azami eğitim sürelerini aşmış olan öğrencilerimizin(kayıtlı olduğu programdan 8 yarıyılda mezun olamayanlar) ile ikinci üniversite kapsamında okuyan öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sisteminde kendilerine tanımlanan harç ücretini yatırmaları ve harç dekontunu ders kayıt çıktısı ile birlikte danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

*Öğrenci katkı payı ve öğretim ücretleri , 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında öğrenci numarası ile Türkiye’nin her yerindeki Ziraat Bankası ATM’lerinden ( Eğitim Ödemeleri menüsünden) veya internet bankacılığı aracılığı yatırılmalıdır.

*Üniversitemizde kayıt yaptırmadan önce bir programda kaydı olan öğrenciler, birinci öğretim programında olsalar bile katkı payı/öğrenim ücreti ödemek zorundadır.

Ders Kayıt İşlemleri