Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları 2020 Çağrı Duyurusu

27/02/2020 09:42:18 - 27/02/2020 09:42:18 - 13656 Okunma

Çağrı DUYURUSU

TÜBİTAK Başkanlığınca bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje yarışması için başvurular  18 Şubat - 16 Mart 2020 tarihleri arasında e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak alınacaktır.

Üniversitemizde öğrenim gören ön lisans ve lisans öğrencilerimizin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen sözkonusu yarışmanın ilanı http://www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresinde yayınlaşmış olup, başvurular Akıllı Şehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik kategorilerinde ve 30 farklı tematik alanda düzenlenmekte olan yarışmaya tüm öğrencilerimiz katılabileceği gibi , ayrıca yarışmanın düzenlendiği kategorilerde lisans bitirme projesi hazırlayan öğrencilerimizin de projeleriyle yarışmaya başvuruda bulunabilecekleri bildirilmiştir.

Öğrencilerimize duyurulur.

tübitak üniversite proje mimarlık yarışma