Fakültemiz 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine !

12/02/2020 15:40:56 - 12/02/2020 15:40:56 - 1577 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı (CBİKO) tarafından Yetenek Kapısı Portalı Türkiye’deki bütün üniversite öğrenci ve mezunlarına yönelik kariyer hizmetlerinin sunumunu kolaylaştırmak üzere hizmete açılmıştır.

Kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, kariyer etkinlikleri, iş ve staj ilanları zaman içerisinde bu portal üzerinden üniversite öğrenci ve mezunlarının hizmetine sunulacaktır.

CBİKO’nun destekleri, Kırklareli Üniversitesi’nin de ortaklığıyla Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde 24-25 şubatta Edirne’de Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı düzenlenecektir. Fuara sadece portala kayıtlı öğrenciler katılabilecektir. Üniversitemizde ilk etapta bütün son sınıf öğrencilerinin en geç 14 Şubat 2020 tarihine kadar yetenek kapısı portalına kaydedilmesi kararlaştırılmıştır.

Yetenek Kapısı Portalı

yetenek kapısı portalı mimarlık fakültesi