Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

18/05/2020 19:00:17 - 18/05/2020 19:00:17 - 255 Okunma

2019-2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI

YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Fakültemiz öğrencilerinin sorumlu oldukları yaz dönemi stajlarının, 14.05.2020 tarihli Senato kararı doğrultusunda uzaktan yapılmasına karar verilmiştir. Pandemi nedeniyle öğrencilerimizin “mağduriyet yaşamamaları ve sene kaybına uğramamaları için” aşağıda bölümlere göre türleri belirtilen stajların “ödev” şeklinde yapılması uygun görülmüştür. Bölümlere göre yapılacak stajların “ödev” olarak nasıl yapılacağı, başvurusu, konusu, içeriği, teslim tarihi ve koşulları gibi konular 15 Haziran 2020 tarihinde ilgili Bölüm web sayfasında ilan edilecektir.

Mimarlık Bölümü Stajları;

2. Sınıflar için Büro Stajı

3. Sınıflar için Şantiye Stajı

Şehir Bölge ve Planlama Bölümü Stajları;

2. Sınıflar için Kurum Stajı

3. Sınıflar için Büro Stajı

Dr. Öğr. Üyesi Gülcan YELER                      Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ÖZYETGİN ALTUN

Mimarlık Bölümü Staj Komisyonu Başkanı               ŞBP Bölümü Staj Komisyonu Başkanı