MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yaz Staji Duyurusu

03/03/2016 12:55:40 - 04/03/2016 12:55:40 - 950 Takip

Fakültemiz Öğrencilerinin 2015-2016 Yaz döneminde yapacakları stajları için gerekli bilgi ve formlar altta sunulmuştur.

Öğrencilerimiz yaz stajlarını ilgili dönem ve tarihlerde yapacaklar ve bu tarihlerin dışında yapılacak stajlar kabul edilmeyecektir.

STAJ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ
1.STAJ DÖNEMİ 11.07.2016   -  19.08.2016         30 İŞ GÜNÜ
2.STAJ DÖNEMİ 18.07.2016    -  26.08.2016        30 İŞ GÜNÜ

Staj öncesi yapılacak işlemler

1.Öğrenciler staj öncesi öğrenci işlerinden yada web sitemizden

staj kabul yazılarını  kendileri alacakları bilgisayar ortamında yada elle doldurduktan sonra ilgili sorumlu öğretim üyesinden yada staj komisyon başkanlarına paraflatarak ilgili formu staj yapacakları kuruma elden yada posta yoluyla gönderip onaylandıktan (şirket bilgileri girilmiş haliyle) sonra aynı belgeleri fakültemize ulaşmasını sağlamak zorundadırlar.

2.Kurum tarafından şirket bilgileri girildikten sonra fakültemize ulaştırılan belgeler

staj komisyon başkanları tarafından sonra staja başlanabilecektir.

3.Staja başlamak için staj defterleri öğrenci işlerinden imza karşılığı teslim alınarak staj yapılacak kuruma teslim edilecektir.

Staj sonrası yapılacak işlemler

1.Stajını tam gün ve diğer prosüdürlere göre bitriren öğrencilerimiz staj defterlerini staj sıranda doldukları bilgilerle ve staj sicil formunu şirket yetkilisine doldurtturp imza ve mühürlerini tamamlatarak fakültemize gizli bir zarfla elden yada posta yoluyla fakültemize ulaştırmak zorundadırlar.Staj bitiminden 15 içinde Fakültemize teslim edilmeyen dosyalar işleme alınmayacaktır.

Staj kabul yazılarıpdf.

staj kabul yazısı1 word.(öğrencilerimiz bilgisayar ortamında doldurabilirler)

staj kabul yazısı 2 word.(öğrencilerimiz bilgisayar ortamında doldurabilirler)

Klu Mimarlık Fakültesi Staj  Yönergesi