Online (Çevrim İçi) Eğitimlerde Ve Toplantilarda İhtiyaç Duyulacak Kurumsal (Personel Ve Öğrenci) E-Posta İşlemleri Hakkinda

14/09/2020 16:34:49 - 15/09/2020 16:34:49 - 6241 Okunma

Fakültemize yeni kayıt yaptıran veya mevcut öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz için ONLİNE(Çevirim İçi) eğitimlerde ve toplantılarda ihtiyaç duyulacak olan ve tüm öğrencilerimizin alması gereken klu uzantılı e-posta adresini nasıl alabilecekleri ya da şifre sıfırlama işlemlerini nasıl yapabileceklerine dair ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

KLUPOSTA sisteminde, e-posta hesabı zaten bulunan personel ve öğrenciler, sadece şifre sıfırlama işlemi yapabilmektedir.

E-posta hesabı bulunmayan personel ve öğrencilerin izlemesi gereken adımlar sırasıyla aşağıdaki şekildedir:

1. KLUPOSTA sisteminde bireysel olarak kurumsal e-posta hesabının açılmaya çalışılması,
  2. Bireysel olarak sorun yaşandığı durumlarda, bağlı bulunan birimlerdeki yetkililerle iletişim kurulması,
  3. Yetkili personellerle iletişim kurulamaması ya da yetkili personelin bulunmaması durumunda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'yla iletişim kurulması.

E-posta işlemleriyle ilgili daha detaylı bilgiye erişmek için tıklayınız

klu