T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Mimarlık Fakültesi

Aday Öğrenci Portalı

21/07/2022 15:32:37 - 16/11/2023 15:32:37 - 1786 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Kırklareli Üniversitesi'ne ve Mimarlık Fakültesi'ne hoşgeldiniz.

Ulaşım ve Eğitim: Fakültemiz Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi'nde yer alan 1. Merkezi Derslik Binası’nda olup, dersler bu binada işlenmektedir. Öğretim elemanlarımızın odaları da burada yer almaktadır. Adres ve harita bilgisi için "İletişim" sayfamıza bakabilirsiniz.

Üniversite İmkânları: Üniversitemizi tanımak ve hakkında bilgi edinmek için Üniversitemizin hazırladığı ve güncel tutulan "Aday Öğrenci" sayfasını ziyaret edebilir; Fakültemiz bölümleri hakkında bilgi edinmek için aşağıda yer alan bağlantıları inceleyebilirsiniz.

Fakültemiz Bölümlerinin istatistikleri: 

MİMARLIK

PEYZAJ MİMARLIĞI

ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA

Fakültemiz Bölümlerinin tanıtımları: 

MİMARLIK

PEYZAJ MİMARLIĞI-1

PEYZAJ MİMARLIĞI-2

ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA

Fakültemiz ve Bölümlerimizin sosyal medya hesapları: 

MİMARLIK FAKÜLTESİ

MİMARLIK BÖLÜMÜ

PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ

ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ

Barınma ve Yurt: Üniversitemiz merkez kampüsüne yakın olan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtları kapasite olarak fazlasıyla yeterli olup KYK yurtlarına ek olarak Kırklareli merkez ve ilçelerinde çok sayıda özel yurt, pansiyon ve otel yer almaktadır.

Değişim Programları: Fakültemizde Erasmus ve Farabi programları kapsamında yurtiçi ve yurtdışı öğrenim hareketlilikleri ile farklı akademik çevrelerde bulunarak eğitim- öğretim hayatları ile akademik çalışmalarına, sosyal gelişim süreçlerine ve kariyer planlarına olumlu bir etki sağlanması hedeflenmektedir. Bu programlar kapsamında öğrencilere karşılıksız mali destek sağlanmaktadır. Değişim programları hakkında bilgi sahibi olmak için KLU Erasmus ve KLU  Farabi  sayfalarına bakabilirsiniz.

ERASMUS

FARABİ

Yemek Yardımı: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ilgili Akademik yıl için Fakültemize ayrılan kontenjan dâhilinde ilgili kriterlere uygun öğrencilerimize yemek yardımında bulunulmaktadır.

Kısmi Zamanlı Çalışma: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ilgili Akademik yıl için Fakültemize ayrılan kontenjan dâhilinde ilgili kriterlere uygun öğrencilerimiz ''Kısmi Zamanlı Çalışma'' kapsamında fakültemizde çalışabilmektedir.

Akademik Kadro: Fakültemiz akademik kadromuzu öğrenip tanımak için Fakültemiz web sayfasında yer alan "Personel" menüsüne bakabilirsiniz. Tüm öğretim elemanlarımızın belirttiği e-posta hesapları üzerinden her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Tarihler: Eğitim başlama, bitiş, vize, final, bütünleme gibi tarihlerinizi "Akademik Takvim" sayfasından öğrenebilirsiniz. Bölüm ders programları ve vize, final, bütünleme programları  Fakültemiz web sayfasında yer almaktadır.

* KLU e-posta adresinizi almak için "KLU Posta" sayfasındaki  süreçleri izleyebilirsiniz.

* E-posta adresinizi aldıktan sonra ders seçimlerinizi "Öğrenci Bilgi Sistemi"nden yürütebilirsiniz.

* Uzaktan öğretim süreçleriniz hakkında bilgi sahibi olmak için "Uzaktan Eğitim" sayfasındaki rehberlere bakabilirsiniz.

İletişim: Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında başka sorularınız varsa bizlerle her zaman "İletişim" sayfamızdan da iletişime geçebilirsiniz.

 

İlginize teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

Mimarlık Fakültesi Dekanlığı

 

 

 
Aday Öğrenci Portalı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.