Peyzaj Mimarliği Bölümü Temel Tasarim Dersi Kapsaminda Giyilebilir Tasarim Defilesi Gerçekleştirmiştir

05/02/2024 09:24:00 - 06/02/2024 09:24:00 - 292 Okunma

Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fürüzan ÇELİK yürütücülüğünde ve Arş. Gör. Fulya Damla YILMAZ’ın asistanlığında 29.12.2024 Pazartesi günü Temel Tasarım dersi final jürisi gerçekleştirilmiştir. Toplumu ilgilendiren güncel konulara farkındalık yaratmak amacıyla geliştirilen temalar ile temel tasarım ilke ve elemanları bir araya getirilerek ‘Giyilebilir Tasarım’ ürünleri oluşturulmuştur. Tasarımlar, defile şeklinde sunulmuş ve değerlendirilmiştir. Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Timur KAPROL ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Meltem GÜNDOĞDU ANLAĞAN gerçekleşen defile kapsamında jüri üyeleri olarak destek sağlamışlardır.

Temel Tasarım

Temel Tasarım Defile