T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Mimarlık Fakültesi

Bitirme Projesi Etkinliği

30/10/2023 16:01:39 - 30/10/2023 16:01:39 - 326 Okunma
Mimarlık Bölümü derslerimizden, çalışma konusu "Çocuk Sağlık ve Terapi Merkezi Tasarımı" olan Bitirme Projesi B Jürisi kapsamında iki adet teknik gezi gerçekleştirilmiştir.
 
İlk teknik gezi proje alanı olarak belirlenen Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü'ne yapılmıştır. Burada, Orman İşletme Müdürü İsmail KARAKAYA, öğrencilere bölgenin alanını tanıtmıştır. Öğrenciler, gözlem, eskiz çalışmaları ve fotoğraf çekimleri yaparak proje alanına yönelik birçok veri toplamıştır.
 
Ardından, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bir gezi düzenlenmiştir. Öğrenciler, hastanede gözlem yaparak çalışmalarını eskizler ve fotoğraflarla desteklemiştir. Hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK ve İl Sağlık Müdürlüğü Yatırım Uzmanı Füsun ÇEKEN, hastanenin mimari yapısı, fiziki yapısı ve yerleşkesi hakkında öğrencilere detaylı bir sunum yapmıştır. Etkinlik, karşılıklı bir sohbet havasında geçmiştir ve öğrenciler düşüncelerini paylaşma fırsatı bulmuştur.
 
Ders Yürütücüsü Doç. Dr. Gülcan MİNSOLMAZ ve Arş. Gör. Emel UÇAK, öğrencilerin proje alanını tanımalarına yardımcı olan Sayın Orman İşletme Müdürü İsmail KARAKAYA'ya ve öğrencilerin sorduğu sorulara ayrıntılı yanıtlar veren Sayın Başhekim Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK'a, sunumu için teşekkür etmiştir.
 
Bu etkinlikler, öğrencilerimizin projelerine önemli bir katkı sağlamıştır ve yeni perspektifler kazanmalarına yardımcı olmuştur. Katılan herkese teşekkür ederiz.
klu

Facebook Twitter Google Plus
Bitirme Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.