Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları

06/10/2021 12:25:08 - 06/10/2021 12:25:08 - 473 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemizde 1 (bir) öğrencimiz kısmi zamanlı statüde istihdam edilecektir. Aşağıda yer alan şartları taşıyan Fakültemiz öğrencilerinin Kısmi Zamanlı Öğrenci İş Başvuru Formunu doldurarak 08 Ekim 2021 Cuma Günü 12.30'a kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerimizde Aranan Şartlar

1-Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak.

2-Disiplin cezası almamış olmak.

3-Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.

4-Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak.

5-Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak.

6-Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.

7-Daha önceden Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışırken, sözleşmesi öğrenci tarafından veya öğrenci çalıştıran birim ve/veya Daire Başkanlığınca tek taraflı olarak feshedilmemiş olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

• Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi
  • Öğrenim Görülen Birimin Öğrenci İşleri Tarafından Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge

İŞE KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN EVRAKLAR: (Başvuru aşamasında bu belgelerin temin edilmesine gerek yoktur. Yalnızca başvurusu uygun bulunan öğrencilerimiz aşağıdaki formları Fakültemiz Personel İşlerine teslim edeceklerdir.)

• Başvuru Formuna Yapıştırılmak Üzere 1 Adet Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Iban Numarası (Ziraat Bankası)
  • Sgk Aile Yardımı Sorgulama Belgesi (SGK’dan veya turkiye.gov.tr’den sağlık provizyon belgesi )