Diyar-I Rum’Dan Rumeli’Ye Üç Gönül Eri: Haci Bektaş-I Veli, Yunus Emre, Ahi Evran Paneli

13/10/2021 16:10:53 - 13/10/2021 16:10:53 - 279 Okunma

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzasıyla yayınlanan Genelgeler ile 2021 yılının “Yunus Emre ve Türkçe Yılı”, “Hacı Bektaş Veli Yılı” ve “Ahi Evran Yılı” olarak ulusal ve uluslararası etkinliklerle anılması kararlaştırılmıştır.

Türk dili ve medeniyetinin temel taşlarından olan Anadolu bilgelerinin daha iyi anlaşılması, anlatılması ve yaşatılması gayesiyle 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14.00’te  Üniversitemiz ev sahipliğinde Microsoft Teams Uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilecek ve Üniversitemiz YouTube Kanalı üzerinden (krluni) canlı olarak izlenebilecek “Diyar-ı Rum’dan Rumeli’ye Üç Gönül Eri: Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre, Ahi Evran” başlıklı panele üniversitemizin tüm mensupları davetlidir.

klu

KLU