Tek Ders Sinavina Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

01/02/2022 10:52:31 - 01/02/2022 10:52:31 - 534 Okunma

Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmış, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO'sunu en az 2.00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla 16 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılacak olan tek ders sınavına girebilirler.

Öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra dilekçelerine öğrenci kimlik kartlarının bir örneğini eklemeleri ve 14 Şubat 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine şahsen ya da mail (mimarlik@klu.edu.tr) adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesi

Uyarı: Öğrencilerimiz tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir. Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

tekders klu