“Beş Halka: Olimpiyat Oyunları Ve Planlanması” Konulu Seminer Düzenlendi

28/02/2022 10:05:42 - 28/02/2022 10:05:42 - 437 Okunma

Mimarlık Bölümünde eğitim gören öğrencilere yönelik 15 Şubat 2022 tarihinde Olimpiyat Yerleşkesi Tasarımı üzerinde çalışan Bitirme Projesi C Grubunun seminerleri kapsamında Hayri DÖRTDİVANLIOĞLU tarafından “Beş Halka: Olimpiyat Oyunları ve Planlanması” semineri verildi. Konuşmacı Hayri DÖRTDİVANLIOĞLU, lisans ve yüksek lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Doktora eğitimi Fullbright bursu kazanarak Georgia Institute of Technology’de devam ettirmektedir. DÖRTDİVANLIOĞLU, olimpiyat oyunlarının şehre etkileri, olimpik şehir kavramı, olimpiyat köyleri, olimpiyat parklarının mimari programı ve var olan olimpiyat parklarının değerlendirilmesi konularına seminerde yer vermiştir. Seminerin ardından Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Bitirme Projesi C Grubu proje yürütücüsü Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, Bitirme Projesi C Grubu proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Gülcan YELER ve Arş. Gör. Emel UÇAK sunumundan dolayı Hayri DÖRTDİVANLIOĞLU’na teşekkür ettiler.

Seminer

Beş Halka: Olimpiyat Oyunları ve Planlanması