Şehir Ve Bölge Planlama Bölümü Bitirme Projesi Sergisi

28/03/2022 13:42:05 - 28/03/2022 13:42:05 - 738 Okunma

Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2021-2022 Yılı Güz Dönemi Bitirme Projesi 24.03.2022 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde sergilenmiştir. Projenin konusu Kırklareli İl Bütünü 1/100.000 ölçekli Mekânsal Stratejik Planlama çalışmalarıdır. Sergi aynı zamanda en iyi projenin seçildiği bir yarışma ile sonuçlanmış ve en beğenilen çalışmayı üreten öğrencilere birincilik ödülü verilmiştir. Sergi ve yarışmanın amacı Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin teoriden pratiğe geçişi için kamu kurumları ve toplum ile temas etmesini sağlayabilmektir. Sergide 11 grup halinde elli beş öğrencinin çalışmaları yer almıştır. Sergiyi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ÖZYETGİN ALTUN, Dr. Öğr. Üyesi Azem KURU, Arş. Gör. Fatma ÖNDER ÖZŞEKER ve Arş. Gör. Mete Korhan ÖZKÖK koordine etmiştir.

Sergiye Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Soner YELER ve Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan SINMAZ destek sağlamışlardır. Ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Kent Konseyi, Kırklareli İl Özel İdaresi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nden imar, şehircilik, kent ve çevre konularında uzmanlardan geniş katılım sağlanmıştır.

Sergi

Bitirme Projesi Sergisi