Diploma Basımı

16/05/2022 10:35:57 - 17/05/2022 10:35:57 - 581 Okunma

Fakültemizden 01.03.2022 tarihine kadar mezun olmuş olan öğrencilerimizin diploma basım işlemleri tamamlanmıştır. Diplomasını almak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan belgelerle Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’na müracaat etmeleri gerekmektedir.

Diploma için istenen evrak:

1- Mezun Bilgi Formu’nun çıktısı (Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dâhili) numaralı telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.),

2- İlişik Kesme Formunun çıktısı (Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimiz kitap borcunu ödemeleri şartı ile diplomalarını alabileceklerdir.),

3- Öğrenci Kimlik Kartı,

4- Türkiye Mezunları Bilgi Formunun çıktısı (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için),

5- TÖMER C1 Dil Düzeyi Sertifika Fotokopisi (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için).

UyarıGeçici Mezuniyet Belgesi’ni almış olan mezun öğrencilerimiz; diploma almaya geldiklerinde Geçici Mezuniyet Belgesi’nin aslını teslim etmeleri şartı ile diplomalarını alabileceklerdir.

Diploma