Bütünleme Sinavi Başvurusu (Dc - Dd Notu Yükseltme Talebi)

13/06/2022 17:06:21 - 13/06/2022 17:06:21 - 549 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları 20 – 24 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Final sınavı sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (DC) veya (DD)  gelerek orta/koşullu geçer durumunda kalan öğrencilerimizin, harf notlarını yükseltmek için Bütünleme Sınavına aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonradilekçelerini şahsen yada taranmış halini 17.06.2022 Cuma günü saat 12.30' a kadar, Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçesinde imzası olmayan öğrencilerimizin başvuruları kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

NOT: Final sınavı sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (FD) veya (FF) gelerek başarısız durumda kalan öğrencilerimiz ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimiz herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınavlarına girebilirler.

e-posta: mfs@klu.edu.tr

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi