2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

05/09/2022 17:03:00 - 05/09/2022 17:03:00 - 743 Okunma

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakültemiz bölümlerine yatay geçiş başvuru sonuçları aşağıdaki listelerde açıklanmıştır. İlgili bölümlere kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler aşağıda belirtilen gerekli belgelerle 06-08 Eylül 2022 tarihleri arasında şahsen veya noter vekâleti ile Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu’nda kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Uyarı: Online veya posta yolu ile kesin kayıt işlemi yapılmayacaktır.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Mimarlık Bölümü

Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

1. Online Başvuru Dilekçesi (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.),

2. Öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri,

3. Öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi,

4. Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM yerleştirme ve sonuç belgeleri,

5. Öğrencinin kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge,

6. Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için),

7. Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair notu olan yeni tarihli öğrenci belgesi,

8. 1 Adet vesikalık/biyometrik fotoğraf,

9. Nüfus cüzdanı ön yüzü fotokopisi,

10. Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge,

11. Yurt dışından yapılacak başvurularda transkript (not durum belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçe’ye çevrilmiş ve onaylanmış olması gerekmektedir.

2022-2023 Yatay Geçiş