2021-2022 Akademik Yili Yaz Dönemi Tek Ders Sinavi

11/10/2022 17:00:29 - 11/10/2022 17:00:29 - 201 Okunma
2021-2022 Önlisans ve Lisans Akademik Takvimi'nde yer alan tek ders sınav tarihlerinden ayrı olarak; mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmış, devam şartını yerine getirmiş olduğu yaz okulu sonrası tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO'sunu en az 2.00 düzeyine çekebilecek durumda olan öğrencilerimiz, 24-26 Ekim 2022 tarihleri arasında  yapılacak olan tek ders sınavına girebilirler.
Öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra 18 Ekim 2022 Salı günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Büros'suna şahsen ulaştırmaları gerekmektedir.

UYARI:

Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir kez kullanabilir.

Tek ders sınavından en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır veya öğrenci akademik takvimde belirtilen sonraki tek ders sınavına alınır.

Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

Tek Ders Sınav Dilekçesi için tıklayınız.

Tek Ders Sınavı