“Oditoryum Akustiği” Konulu Seminer Düzenlendi

11/04/2023 09:53:34 - 11/04/2023 09:53:34 - 362 Okunma

Fakültemiz Mimarlık Bölümü'nde eğitim gören öğrencilere yönelik 7 Mart 2023 tarihinde Kültür ve Sanat Merkezi Tasarımı üzerinde çalışan Bitirme Projesi A Grubunun seminerleri kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Mine AŞÇIGİL DİNÇER tarafından “Oditoryum Akustiği” semineri verildi. Konuşmacı Mine AŞÇIGİL DİNÇER, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde doktor öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. AŞÇIGİL DİNÇER seminerinde oditoryum tasarımı kapsamında birçok konuya değinmiştir. Seminerin ardından Fakültemiz Dekanı ve Bitirme Projesi A Grubu proje yürütücüsü Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, Bitirme Projesi A Grubu proje yürütücüsü Doç. Dr. Gülcan YELER ve Arş. Gör. Emel UÇAK sunumundan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mine AŞÇIGİL DİNÇER’e teşekkür ettiler.

Seminer

Oditoryum Akustiği