Dc- Dd Harf Notu Yükseltme Talepleri

22/06/2023 15:16:40 - 03/07/2023 15:16:40 - 358 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2022 - 2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları 03 – 07 Temmuz 2023 tarihleri arasında MS Teams Platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Final sınav sonuçları ilan edilen ve harf notları (DC) veya (DD)  gelerek orta/koşullu geçer durumunda olan öğrencilerimizin, harf notlarını yükseltmek için aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonradilekçelerini şahsen ya da taranmış halini 03.07.2023 Pazartesi günü saat 12.00’e kadar,   öğrenci numarasına ait olan veya Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan e-posta adresi üzerinden Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu uyarınca dilekçesinde imzası olmayan öğrencilerimizin başvuruları ile Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan veya öğrenci numarasına ait olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapacak öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

NOT: Final sınav sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (FD) veya (FF) gelerek başarısız durumda olan öğrencilerimiz ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimiz herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınavlarına girebilirler.

E-posta: mfs@klu.edu.tr

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi (FAO.FR002)

bütünleme