Mezuniyet İşlemleri

18/08/2023 10:37:09 - 18/08/2023 10:37:09 - 295 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Bahar Dönemi final, bütünleme, tek ders ve ek sınavlar sonunda mezun duruma gelen öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri tamamlanmıştır. Mezun duruma gelen öğrenciler e-Devlet Kapısı üzerinden "Mezun Belgesi"ni veya Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu'ndan "Geçici Mezuniyet Belgesi"ni alabilirler.

Not: Geçici Mezuniyet Belgesi almak isteyen öğrencilerimizin aşağıda istenen belgeleri öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir.

Geçici Mezuniyet Belgesi için istenen belgeler:

1- Mezun Bilgi Formu’nun çıktısı (Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (Dâhili: 1409) numaralı telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.),

2- İlişik Kesme Formu’nun çıktısı,

3- Öğrenci Kimlik Kartı,

4- Türkiye Mezunları Bilgi Formu’nun çıktısı (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için),

5- TÖMER Sertifikası (C1 Seviyesi) fotokopisi (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için).

Mezuniyet