"otizmli Çocuğa Sahip Annelerin Gözünden Mekân" Başlıklı Projenin Açılış Toplantısı

12/03/2024 10:03:23 - 19/03/2024 10:03:23 - 256 Okunma

Üniversitemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde 2024 yılında kabul edilen ve Kırklareli Üniversitesi ile Kırklareli Otizmliler Derneği arasında yapılan protokol çerçevesinde hayata geçirilecek olan “Otizmli Çocuğa Sahip Annelerin Gözünden Mekân” başlıklı projenin açılış toplantısı gerçekleştirilecektir. 13.03.2024 Çarşamba günü saat 11.30’da Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan toplantıda, proje yürütücüsü Doç. Dr. Gülcan MİNSOLMAZ projenin içeriğini sunacak olup AÇEM Rehabilitasyon Merkezi özel eğitim öğretmenleri ve psikologları otizmliler hakkında genel bilgiler verecektir. Açılış toplantısına öğrencilerimiz ve tüm personelimiz davetlidir.

Seminer

Duyusal Hassasiyeti Olan Otizmli Bireyler İçin Mekan Tasarımı