T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Mimarlık Fakültesi

Bağimlilikla Mücadelede Gençlerin Rolü Ve Sosyal Yetim Meselesi

22/05/2024 13:56:10 - 22/05/2024 13:56:10 - 83 Okunma

 “BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE GENÇLERİN ROLÜ VE SOSYAL YETİM MESELESİ”  
29 Mayıs Çarşamba günü saat 13:00.00’te Mimarlık fakültesi konferans salonunda gerçekleşecek etkinlikte, üniversite öğrencilerinin farkındalığını arttıracak konuşmalar gerçekleşecektir. 


Fatih Budak 
İstanbul Üniversitesi Sosyal hizmet bölümü mezunudur. Pusula Ayık Yaşam Derneği Yönetim Kurulu başkanıdır. Budak, Bağımlılık rehberliği yapmakta ve tecrübelerini üniversitelerde aktarmaktadır. Aynı zamanda derneğinin youtube adresinde, konuya dair içerikler  üretmektedir: https://www.youtube.com/@pusula_ayd 
Budak konuşmasında, Bağımlılık nedir, nasıl ve neden başlar, süreçte neler yaşanır ve bağımlılık ile mücadele için neler yapmalıyız konuları hakkında bilgilerini paylaşarak, doğrudan eski bağımlı bireylerin yönetiminde olduğu Pusula Derneği’nin tecrübelerini paylaşacaktır.


Şehrinaz Güler Çolak
Atatürk üniversitesi sosyal hizmetler mezunudur. Yetim Vakfı Kırklareli İl temsilciliği görevine devam etmekte, sosyal çalışmacı olarak pek çok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarına katkı üretmektedir. 
Yetimliğe sebep olan faktörler, Sosyal yetim olgusunun anlamı, yetimlerin maruz kaldığı tehditler ve çocukların güvenliği için üniversite gençlerinin yapabilecekleri konuları üzerinde duracaktır.

klu

Facebook Twitter Google Plus
BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE GENÇLERİN ROLÜ VE SOSYAL YETİM MESELESİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.