Maket Atölyesi Kullanım Talimatları Ve Randevu İşlemleri

07/03/2024 09:49:00 - 07/03/2024 09:48:39 - 1112 Okunma

Maket Atölyesi ile İlgili Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

Öğrencilerimizin öncelikli olarak Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Maket Atölyesi İşleyiş ve Kullanım Yönergesi ile Maket Kesimi Hazırlık Kılavuzu'nu dikkatlice okuması gerekmektedir. Örnek kesim hazırlık şablonunu kullanarak çizim dosyanızı hazırlayabilirsiniz.

Maket Atölyesi İş Akış Süreci'ne uygun olarak öğrencilerimizin Maket Atölyesi Lazer Kesim Makinesi Kullanım Talep Formu’nu doldurması, Ders Yürütücüsü Öğretim Elemanı ile Dekanlık tarafından onay alması ve ardından Maket Atölyesi Teknik Sorumlusu'ndan randevu talep etmesi gerekmektedir. Randevuları takip etmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Randevu Takip Çizelgesi

Maket Atölyesi Randevuları:

Maket atölyemiz randevu sistemi ile çalışmaktadır. Maket kesim işlemi esnasında randevu verilmemektedir. 2023-2024 Bahar Dönemi'nde Maket Atölyesi çalışma günleri ve randevu verme saatleri aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

Maket Atölyesi Çalışma Günleri: Pazartesi, Salı ve Çarşamba

Maket Atölyesi Randevu Verme Saatleri: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 13:30-14:00 arası

Randevunuzu en az 1 hafta önceden almanız gerekmektedir. Eğer randevunuza gelemeyecekseniz, lütfen en geç 1 gün önce iptal veya değişiklik talebinde bulununuz. Ayrıca, randevuya gelirken sarf malzemelerinizi temin etmeniz ve yanınızda kâğıt bant ve ıslak mendil getirmeniz gerekmektedir. Randevu saatine uymayan ve sarf malzemelerini yanında getirmeyen öğrencilerin kesimi yapılmayacaktır.

İletişim bilgileri:

Herhangi bir sorunuz veya sorununuz için Maket Atölyesi Sorumlusu Öğr. Gör. Burcu ÜLKER ŞENKULAK ile iletişime geçebilirsiniz.

e-Posta: maketatolye@klu.edu.tr

Belgeler:

- Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Maket Atölyesi İşleyiş ve Kullanım Yönergesi

- Maket Atölyesi İş Akış Süreci

Maket Kesimi Hazırlık Kılavuzu

- Örnek Olarak AutoCAD’de Hazırlanmış Kesim Hazırlık Şablonu (DXF formatlı dosya)

Maket Atölyesi Lazer Kesim Makinesi Kullanım Talep Formu

Maket Atölyesi