2020-2021 Eğitim-Öğretim Yili Güz Yariyili Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlari (Güncel)

11/09/2020 19:29:49 - 11/09/2020 19:29:49 - 10439 Okunma

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI (GÜNCEL)

2020-2021 Akademik Yılında "Not Ortalaması" türünde Fakültemize başvuran ve 10.09.2020 tarihinde açıklanan yatay geçiş sonuçlarında sehven yapılan hata farkedilerek güncel liste aşağıdaki tabloda sunulmuştur.

(İlk değerlendirme de sadece not ortalamalarına bakılmıştır.Son yapılan değerlendirme de not ortalaması kriterinin yanında Mimarlık Bölümü YKS ile yerleşenler için başarı sıralaması en düşük 250.000 olma şartı ile DGS ile yerleşenler için DGS giriş yılı taban puanı da değerlendirmeye alınmıştır.)

2020-2021 Akademik yılında Not Ortalaması ve Merkezi Yerleştirme türlerinde Fakültemize başvuran öğrencilere ait sonuçlar aşağıda tabloda sunulmuştur. Kayıtlar 14-16 Eylül 2020, Yedek Kayıtlar 17-18 Eylül 2020 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosunda yapılacaktır.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI:

MİMARLIK FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI (GÜNCEL)

MİMARLIK FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI(ESKİ TABLO)

ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Asil olarak yerleşen adaylar kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak başvurdukları akademik birime kesin kayıtta teslim edeceklerdir.

Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)

Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri.

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)

- Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair notu olan yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus cüzdanı fotokopisi.

- Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.

- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı olunan programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçe’ye çevrilmiş ve onaylanmış olması gerekmektedir.

KLU