21/07/2022 13:36:43 - 23/09/2024 13:36:43 - 2368 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Kırklareli Üniversitesi'ne ve Mimarlık Fakültesi'ne hoş geldiniz.

ULAŞIM VE EĞİTİM

Fakültemiz Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi'nde yer alan 1. Merkezi Derslik Binası’nda olup, dersler bu binada işlenmektedir. Öğretim elemanlarımızın odaları da burada yer almaktadır. Adres ve harita bilgisi için "İletişim" sayfamıza bakabilirsiniz.

ÜNİVERSİTE İMKÂNLARI

Üniversitemizi tanımak ve hakkında bilgi edinmek için Üniversitemizin hazırladığı ve güncel tutulan "Aday Öğrenci" sayfasını ziyaret edebilir; Fakültemiz bölümleri hakkında bilgi edinmek için aşağıda yer alan bağlantıları inceleyebilirsiniz.

FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNİN İSTATİSTİKLERİ

FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNİN TANITIMLARI

FAKÜLTEMİZ BÖLÜMLERİNİN WEB SAYFALARI

FAKÜLTEMİZİN VE BÖLÜMLERİMİZİN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

MİMARLIK FAKÜLTESİ

FAKÜLTEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER

Bitirme Projesi etkinliği

“Seramik Atölyesi” kapsamında “Eskiz Çalışmaları”

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Temel Tasarım dersi kapsamında giyilebilir tasarım defilesi

“Seramik Atölyesi” kapsamında “Eskizden Karoya” uygulama çalışması

“Otizmli Çocuğa Sahip Annelerin Gözünden Mekân” başlıklı projenin açılış toplantısı

Atatürk Arboretumu, Dolmabahçe Sarayı ve Topkapı Sarayı teknik gezisi

Mimarlık Bölümü Workshop

Mimarlık Bölümü Mekan ve Tasarım I dersi atölye çalışmaları

Kentsel Dönüşüm Kavramı ve Uygulamalar dersi kapsamında düzenlenen teknik gezi

"Şehir Planları Nasıl Okunur?" etkinliği

Malkara saha gezisi

Planlama Atölyesi III dersi kapsamında düzenlenen saha gezisi

Stüdyo VI dersi final jürisi

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü etkinlikleri 1. gün

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü etkinlikleri 2. gün

Stüdyo II dersi kapsamında proje alan gezisi

Temel Tasarım Dersi kapsamında gerçekleştirilen sergi

BARINMA VE YURT

Üniversitemiz merkez kampüsüne yakın olan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtları kapasite olarak fazlasıyla yeterli olup KYK yurtlarına ek olarak Kırklareli merkez ve ilçelerinde çok sayıda özel yurt, pansiyon ve otel yer almaktadır.

ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI

Fakültemizde Erasmus ve Farabi programları kapsamında yurtiçi ve yurtdışı öğrenim hareketlilikleri ile farklı akademik çevrelerde bulunarak eğitim- öğretim hayatları ile akademik çalışmalarına, sosyal gelişim süreçlerine ve kariyer planlarına olumlu bir etki sağlanması hedeflenmektedir. Bu programlar kapsamında öğrencilere karşılıksız mali destek sağlanmaktadır. Değişim programları hakkında bilgi sahibi olmak için KLU Erasmus ve KLU Farabi sayfalarına bakabilirsiniz.

ERASMUS

FARABİ

YEMEK YARDIMI

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ilgili Akademik yıl için Fakültemize ayrılan kontenjan dâhilinde ilgili kriterlere uygun öğrencilerimize yemek yardımında bulunulmaktadır.

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ilgili Akademik yıl için Fakültemize ayrılan kontenjan dâhilinde ilgili kriterlere uygun öğrencilerimiz ''Kısmi Zamanlı Çalışma'' kapsamında fakültemizde çalışabilmektedir.

AKADEMİK KADRO

Fakültemiz akademik kadromuzu öğrenip tanımak için Fakültemiz web sayfasında yer alan "Personel" menüsüne bakabilirsiniz. Tüm öğretim elemanlarımızın belirttiği e-posta hesapları üzerinden her zaman iletişime geçebilirsiniz.

ÖNEMLİ TARİHLER

Eğitim başlama ve bitiş tarihleri ile sınav tarihlerinizi "Akademik Takvim" sayfasından öğrenebilirsiniz. Bölüm ders ve sınav programları Fakültemiz web sayfasında yer almaktadır.

* KLU e-posta adresinizi almak için "KLU Posta" sayfasındaki süreçleri izleyebilirsiniz.

* Ders seçimlerinizi "Öğrenci Bilgi Sistemi"nden yürütebilirsiniz.

* Uzaktan öğretim süreçleriniz hakkında bilgi sahibi olmak için "Uzaktan Eğitim" sayfasındaki rehberlere bakabilirsiniz.

İlginize teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

Mimarlık Fakültesi Dekanlığı

Aday Öğrenci Portalı